Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Sjølvtillit

13.aug.2011 @ 12:32 i Blogg 13 kommentarer

Okei... Vel, sjølvtillit er ikkje alltid noe som bare kommer av seg selv. Noen må jobbe å slite får å fortjene den sjølvtilliten mens andre bare lærer å respektere kroppen sin slik den er. Det finnes ikkje noe fasit på akuratt kordan du skal få opp din sjølvtillllit - men hovudtingen bak sjølvtillit er å vere fornøyd med seg selv. Med kroppen sin, utssende osv. Dere som sier at dere er "feite" og har altfor mye kviser - vell vist dere ikkje klarer å akseptere det med kroppen deres så må dere gjøre noe. Foreksempel begynne å trene eller bruke ansiktsmaske/skrubb og gå til hudlege. Kan legge ut eit enkelt treningsprogram som alle kan vere med på om det er ønsket? Sunst ikkje det er viktig med utseende, men det er viktig å vere fornøyd med seg selv. Koffø det?

Vell, med dårlig sjølvtillit pleier ein ofte å tru negativt om seg selv - noe som ikkje er bra. Dermed legger folk merke til det. Ein pleier ofte å trekke seg litt unna, vere stille i klassen foreksempel, og vere litt sjenert. Dette KAN(ikkje nødvendigvis) gi dårlig førsteinntrykk. Ein vil jo alle at folk skal tru fint om oss, så derfor er sjølvtilliten viktig. Man legger merke til når den ikkje er på topp. Så mitt tips til dere er å se dere sjølv i spegle og tenke: Eg er unik, eg er ein av milliarda - alle er ikkje perfekte men eg er sån som eg er og sån som gud har skapt meg. Vær taknemelig får at du har fått liv på jorda" Prøv å løs opp litt på tankene om andre - prøv å ignorer tankene til andre og gjør ting DU SJØLV vil! Rist deg løs litt, vis deg fram i klassen, vis at du tør. Å lage sprell i klassen er det eg elsker. Eg er ikkje kjempe fornøyd med kroppen min eller utseende - men eg har akseptert det og viser meg fram på andre måter - ved å vise at eg har sjølvtillit. Da gløder du, når du tør vise det til folk. Dette er eit bilde av Maria Haukaas - som har vert med på idol og eurovision song contest. Ho er ikkje den tynneste eg har sett - men absolutt IKKJE feit! Så eg kjenner mange som er like i forma som henne, og depper over den grunn. Se Maria lyser - ho går på scena tross alt utseende og bryr seg ikkkje. Ho viser folket ka ho kan - den er sjølvtillit! Kanskje eit forferdelig dårlig innlegg dette. EWr ingen ekspert men det er sån det funker for meg, har ganske god sjølvtillit.  Btw - elsker useende hennes! 

Sjølvtillit er noe du sjølv må fikse og det hjelper å høre andres historier. Så om du vil høre mere fra meg om dette - kommenter under.  OG husk alltid : Det er den indre kjønnhet som er viktigest og finest. Aldri glem det!

Ka sunst dere om innlegget? 

13 kommentarer

Postet av: Martine Aateigen

fin blogg!
Dato: 13.aug.2011 Tid: 21:01 URL: http://martineaateigen.blogg.no

Postet av: Lil Mizz Pinkey c",)

Søde blogg ;)
Dato: 13.aug.2011 Tid: 21:20 URL: http://www.lilmizzpinkey.blogg.no

Postet av: jtgu

sv : Tror ikkje det fordi jeg spurte mange og dem det var skrev jeg att de hadde vunnet blogg vs blogg ; D
Dato: 13.aug.2011 Tid: 22:03 URL: http://jtgu.blogg.no

Postet av: <3 Benedicte

bra skrevet!
Dato: 13.aug.2011 Tid: 23:09 URL: http://dictep.blogg.no

Postet av: Emilie Grønsberg

Det er sant. For å få selvtillit må man godta seg selv. Tenke, jeg kunne vært værre. Jeg liker det du skriver !
Dato: 14.aug.2011 Tid: 00:30 URL: http://www.lovemilie.blogg.no

Postet av:

SV; 1 kommentar :)

Fin blogg ! :) <3

Har ikke :O
Dato: 14.aug.2011 Tid: 01:35 URL:

Postet av: Tina 

Oja! (:

Trenger et program hvor jeg forbrenner en god del fett uten å jogge, siden jeg ikke får lov til å jogge av fysioterapauten min. (har hevelser i knærne) Har du muligheter til å sette sammen dietter også, så hadde det vært supert, og da må det jo selvfølgelig være en ganske lett diett. Helst uten veldig mye karbohydrater osv.

:)
Dato: 14.aug.2011 Tid: 10:35 URL: http://zirosugar.blogg.no

Postet av: l0veh3art

bra innlegg!
Dato: 14.aug.2011 Tid: 15:06 URL: http://l0veh3art.blogg.no

Postet av: dortheo

Takk for at du deltok i konkuransen min ! :) Er du ein av vinnerene ? Gå på bloggen min for og finne ut om du er ein av vinnerene :)
Dato: 14.aug.2011 Tid: 15:15 URL: http://dortheo.blogg.no

Postet av: dwag

Tina: Hei - skal legge ut eit programm :) kan ta litt tid- og blir ganske "lette øvelser" men tungt siden du ikkje kan jogge - og har hevelse i kneena.. skal seom eg får med ein diett også :) Kommer innleg snart.
Dato: 14.aug.2011 Tid: 15:38 URL: http://dwag.blogg.no/

Postet av: marteryeng

Bra skrevet! stå på !
Dato: 14.aug.2011 Tid: 17:40 URL: http://marteryeng.blogg.no

Postet av: Mari. - Vinn gavekort på 500,- på Nelly.com!

Bra skrevet! :)
Dato: 15.aug.2011 Tid: 01:06 URL: http://mariangel.blogg.no

Postet av: Malene Søvik

Hvilken dialekt skriver du?:)
Dato: 15.aug.2011 Tid: 11:07 URL: http://malenesovik.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits