Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kategori: Blogg

Kem er hottest?

19.aug.2011 @ 20:31 i Blogg 4 kommentarer

HeyHey, er lite inspirert for tiden, pgr. skulestart og fotball sesongen har startet. Menne har eit innlegg som eg virkelig lurer på nå. Det er igrunn noe heilt idiotisk. Heheh, menne synst vi bør løse deet får ein gangs skyld. Eg er personlig stor fan av begge - drit læækkre deei. Menne så spør eg meg ofte selv kvem er hottest? Og er du i det heile tatt einig i at det er hot? Begge to spiller i filmer - blandt annet så spiller Taylor Lautner i Twilight + Abduction mens Michael Copon spiller i Bring it ot - in it to win it + The Scorpion King 2: Rise of a Warrior

Så - kvem er hottest av disse guttene og er dei hotte? Avstemming. Trekker ut ein tilfeldig blandt kommentarene som eg skal vurdere bloggen til.


Lyyyykkkeeee

17.aug.2011 @ 17:55 i Blogg 0 kommentarer

Yes! Da har eg endelig fått meg ny data! Alltid hatt problem med den andre.. Dette er da ein data eg har fått av skulen som eg også får bruke heime osv. Blei dødsglad når eg fekk den idag! Også såg eg igår at eg var på 38 plass i topplisten over *hjemmbyen* min - utrolig taknemelig <3 TAKK, betyr myee!

Nå, siden eg er i så godt humør så spør eg dere lesere (btw, har eg noen faste lesere?) om kva dere vil at eg skal blogge om? :) Er litt tom for ideer nett i kveld, så komm med forslag om det dere ønsker :)  Ha ein fin dag da!

Lett treningsprogramm

15.aug.2011 @ 13:29 i Blogg 6 kommentarer

Dette treningsprogramet bestor av øvelser som det skal gjørest 3 repitisjoner av. treningsprogramm for dei som ikkje kan jogge/drive intervaller/tungtrening. Bra muskel og forbrenningsprogram. Inntil programmet er det lurt å spise sunt. Smoothie, salater, spiser litt om gongen og heller fleire gonger. Forklarer øvelsene nå, lurer dere på noe ta kontakt. Om du ikkje klarer så lenge som eg har satt opp så ta så mye du klarer, men husk å press deg. etter kvart som du blir sterkere kan du øke talet - husk at det ikkje har noe funksjon om du ikkje øker etter kvart(har funksjon men ikkje så bra resultat) HUSK - trening bygger muskler.. trenger ikkje miste kilo( muskler veger meir enn fett) men du får finere form. Programmet bygger muskler - men er du litt lubben kan det virke som forbrenningsprogramm.

                                                                                                  Øvelse 1: Spre beina med 1 meters avstand menst du står på bakken/golvet. Ha hendene ned langs hofto. Hopp opp i luften mens du samtidig smaler beina og løfter hendene opp. Så hopper du opp igjen og sprer beina og tar hendene med langs hofta igjen. Slik holder du på i 1 m x 3 ( betyr - du holder på i 1 minutt og tar ein pause og så gjør du det 3 ganer slik etter kvarandre)

Øvelse 2: Begynn i "planke-stilling" og husk å ha strak rygg. Hold deg oppe med tærne og albuene. Løft opp eine handa og strek den ut mens du forsatt er i samme stilling. Så strekker du ut den andre også slik at du holder deg opp på tærne og handflatene. Så går du ned igjen på albuene. Ein hand etter den andre, så forsetter du opp og ned i 1 m x 3.

Øvelse 3:  Varier mellom tripping, høye kneløft og spark i rompa - overgangene skal skje fort. I løpet av det 1 minuttet du skal holde på bør du ha skiftet 6 ganger (foreksempel :  tripping i 10s, høye kneløft, 10 s, tripping 10 s, spark i rompa, 10s, kneløft, 10s og trining 10 s-rekkefølga velger du selv) Du holder på i 1 m x 3

Øvelse 4: Da skal du ta situps i 3 forkjellige former. Begynn med å ligge strekt ut på golvet med beina samla langd bakken og hendene langs hofta. Når du løfter opp litt va overkroppen skal beina og hendene ligge i same posisjon som utgangspunktet. Du skal ikje bevege dei. gjør 20 situps på denne måten

Så tar du beina opp i 90 graders vinkel og tar vanlig situps - kan bruke hendene. ta 20 stykk.

Siste situpsgrippe er at du spriker med beina på golvet mest du ligger - kan ha litt vinkel i kneet får å få stabilitet, så tar du situps på sidene. Istedenfor å ta situp rett opp snur du mot eine sida - så den andre.

Øvelse 5: ligg på ryggen og be noen hjelpe deg. trenger ein partner her. Ligg på ein ledig plass på holvet heil strekt ut. be partneren din stå me beina ved skuldrene dine. Hold deg fast i beina hans pog løft oppdine eigne bein opp i hendene til din partner. partnere din skal da skyve beina dine rett ned og du må bruke magemusklene får å holde beina over bakken - VIKTIG: beina skal ikkje i bakken før det er pause. Hold på slik i 1m x 3

Øvelse 6: Dette er ein lår øvelse. Du gjør utfall. Går fram med eine kneet(slik som på bilde) og tilbake. Så det andre kneet. Kan ha vekter i hendene får å trene litt overkropp?

                              

                                        To varianter - med benk eller uten. Lurt å gjøre begge! 15 bøy på kvar fot x 3

Alle øvelsene skal du gjøre 3 dager i veka. Og ønsker du å oppnå resultat så må du jobbe for det. Dette er somsakt programm for dei som ikkje kan kjøre tungtrening - blittt bed om å lage eit slikt program - noen som vil ha eit anna program? Og kan legge inn bilder vist det blir lettere å forstå -trengs det?? 

Sjølvtillit

13.aug.2011 @ 12:32 i Blogg 13 kommentarer

Okei... Vel, sjølvtillit er ikkje alltid noe som bare kommer av seg selv. Noen må jobbe å slite får å fortjene den sjølvtilliten mens andre bare lærer å respektere kroppen sin slik den er. Det finnes ikkje noe fasit på akuratt kordan du skal få opp din sjølvtillllit - men hovudtingen bak sjølvtillit er å vere fornøyd med seg selv. Med kroppen sin, utssende osv. Dere som sier at dere er "feite" og har altfor mye kviser - vell vist dere ikkje klarer å akseptere det med kroppen deres så må dere gjøre noe. Foreksempel begynne å trene eller bruke ansiktsmaske/skrubb og gå til hudlege. Kan legge ut eit enkelt treningsprogram som alle kan vere med på om det er ønsket? Sunst ikkje det er viktig med utseende, men det er viktig å vere fornøyd med seg selv. Koffø det?

Vell, med dårlig sjølvtillit pleier ein ofte å tru negativt om seg selv - noe som ikkje er bra. Dermed legger folk merke til det. Ein pleier ofte å trekke seg litt unna, vere stille i klassen foreksempel, og vere litt sjenert. Dette KAN(ikkje nødvendigvis) gi dårlig førsteinntrykk. Ein vil jo alle at folk skal tru fint om oss, så derfor er sjølvtilliten viktig. Man legger merke til når den ikkje er på topp. Så mitt tips til dere er å se dere sjølv i spegle og tenke: Eg er unik, eg er ein av milliarda - alle er ikkje perfekte men eg er sån som eg er og sån som gud har skapt meg. Vær taknemelig får at du har fått liv på jorda" Prøv å løs opp litt på tankene om andre - prøv å ignorer tankene til andre og gjør ting DU SJØLV vil! Rist deg løs litt, vis deg fram i klassen, vis at du tør. Å lage sprell i klassen er det eg elsker. Eg er ikkje kjempe fornøyd med kroppen min eller utseende - men eg har akseptert det og viser meg fram på andre måter - ved å vise at eg har sjølvtillit. Da gløder du, når du tør vise det til folk. Dette er eit bilde av Maria Haukaas - som har vert med på idol og eurovision song contest. Ho er ikkje den tynneste eg har sett - men absolutt IKKJE feit! Så eg kjenner mange som er like i forma som henne, og depper over den grunn. Se Maria lyser - ho går på scena tross alt utseende og bryr seg ikkkje. Ho viser folket ka ho kan - den er sjølvtillit! Kanskje eit forferdelig dårlig innlegg dette. EWr ingen ekspert men det er sån det funker for meg, har ganske god sjølvtillit.  Btw - elsker useende hennes! 

Sjølvtillit er noe du sjølv må fikse og det hjelper å høre andres historier. Så om du vil høre mere fra meg om dette - kommenter under.  OG husk alltid : Det er den indre kjønnhet som er viktigest og finest. Aldri glem det!

Ka sunst dere om innlegget? 

Rosehav

12.aug.2011 @ 12:33 i Blogg 4 kommentarer

Mine tanker går forsatt til aller rammede i Regjeringskvartalen i Oslo og på Utøya! Eg sjølv har ikkje vert innvolvert i denne ulykka, men klarer likevell ikkje slutte å tenke på det. Det er sån at kvar gong eg nevner det så triller tårene og gåsehuden kommer. Heilt forferdelig! Her om dagen såg eg ein dokumentar ?22.07.11? og må sei at det finnes mange modige der ut. Å høre alle sine historier var tungt, og gud tenk kor tungt det må ha vert (og er) får dei. Måtte fred vere med alle og mine tanker gå til alle som er innvolvert på noen slags måte i denne forferdelige hendinga. Nær familie av meg var  i Oslo på den tid og eg veit kor forferdelig redd eg var for dei. Om kveldane fekk eg ikkje sove. Eg låg ofte våken og såg på bileta deira mens eg gråt. Det var så uvirkelig.

Om ein mann kan vise så mye hat? Tenk kor mye kjærleik vi kan vise ved å stå saman. Og det er nettopp det nasjonen Noreg har gjort. Beholdt roen i ein så uvirkelig situasjon og vist våre medfølelser ved utalige og meget flott fakeltog rundt i verda. Rosehava som folket laga, 1-minutts stillhet som fotball laga viser osv. Det er stor av oss å behandle ein så seriøs sak så bra. Virkelig stolt av å vere i Norge. Som Obama sa er Norge det største landet i hans auger nå, og det er det i mine også.      Igjen ? alle mine tanker går til dere som er innvolvert.

Hitmen

12.aug.2011 @ 11:05 i Blogg 2 kommentarer

Igår blei det ingen rolig film. Istedenfor ein ganske merkelig actionfilm. Måtte virkelig holde tunga beint i munnen og følge godt med. Liker igrunn slike filmer. Det handler om ein spion som skal fullføre eit oppdrag - da finner han ut at han plutselig har blitt eit mål og må redde sitt eiget skinn + fullføre det han begynnte på. Har eigentlig ikkje lust til å fortelle så mye om filmen - fordi da blir det bare så innviklet. Men absolutt verdt å se om du har ein fri lørdagskveld og ikkje har noe imot blod og vold.

Kommer tilbake med eit sterkere innlegg seiner idag - så stay tuned og titt innom seiner også.

 

Sunst filmen fortjente ein heilt grei 4 - ikkje noe serilig wow film. Men bra film.

Noen av dere som har sett den? Ka sunst dere?  Ein rolig dag

11.aug.2011 @ 11:35 i Blogg 9 kommentarer

Er eigentlig ganske heldig - som fant dette fantastiske designet. Er dere ikkje einige? Masse fine grattis design. 13 unike faktisk. Går også ann å bestille eit design etter smak og behag. Du får dessuten utrolig mye hjelp med å sette inn designet om du ikkje skjønner det. Anbefaler virkelig å titte innom bloggen. Absolutt verdt det. Bloggen finner dere her.

Bloggen er anonym av mine personlige grunner, som vil sei at mitt navn aldri vil bli sakt på denne bloggen. Ellers er den heilt normal. Bilder, motetips, ønskelister osv.. Det er vertfall ei jente som blogger - og når eg starter spørsmålsrunden snart blir det vertfall ein del informasjon å få. så spar på spørsmåla til da. Idag skal eg bare slappe av og nyte ferien. Dagene går i det same alltid - bare kviling og filmkvelder med saltet popcorn. Naaamm! Ikveld tenkte eg at eg kunne lei ein film, så trenger deres hjelp. Nå gleder eg meg virkelig til å begynne å blogge til dere leserer, vist eg i det heile tatt får noen leserer?  

Har du noen bra film anbefalinger? Og ka skal du gjøre på idag? 
  

~ DWAG

hits